Subota,
23. siječanj 2021.
Zagreb

UNUTARSTRANAČKA KAMPANJA

Zagrebački SDP-ovci zasuti lažnim SMS-ovima

Očito je po sadržaju rasprave članova SDP-a na društvenim mrežama da lažni SMS-ovi stižu iz stožera Davora Bernardića i Denisa Hrestaka jer članovi iz njihovog tabora pokušavaju opravdati takve radnje sličnim primjerima iz nedavne stranačke prošlosti

Piše: T.L.
Foto: FAH

Stotine članova zagrebačkog SDP-a danas je na svoje mobilne uređaje primilo SMS poruku, gdje se sa nepoznatog broja tvrdi da 24 sata rade anketu o unutarstranačkim izborima u Zagrebu. Potvrđeni nam je da taj dnevni list ne radi nikakvu anketu, a cijeli slučaj je prijavljen HAKOM-u. O svemu su se oglasili kandidati za predsjednika zagrebačkog SDP-a.

 

''Provjerio sam, ovu anketu ne radi 24 sata nego netko šalje sms-ove našim članicama i članovima kako bi identificirao tko će za koga glasati.  Ja to ne radim, a čujem da se i Alen Čičak ogradio. Neki su radili subjektivne ankete, a ovo je korak dalje, odnosno prevara naših članica i članova. Vjerujem da će se podnijeti prijava Hakomu pa da netko nauči da se to ne smije raditi'', napisao je Gordan Maras na svom Facebooku profilu.

''Prije par minuta dobio sam sms s gornjeg broja s ovim sadržajem. Još nekoliko stranačkih kolegica i kolega mi se javilo da je dobilo isti takav sms. Ako je netko dobio bazu članstva i koristi je za ovakve aktivnosti, smatram da rukovodstvo SDPH treba odmah reagirati i izvršiti sve potrebne provjere kako bi se utvrdilo što se dogodilo. Ovakvo nešto je nedopustivo'', napisao je Alen Čičak.

''Jedina prava anketa je na dan izbora. Već je bila neka facebook anketa, sa vrlo nerealnim rezultatima (bar ja tako mislim). Ali, neka se ljudi zabavljaju'', napisao je Denis Hrestak.

Očito je po sadržaju rasprave članova SDP-a na društvenim mrežama da lažni SMS-ovi stižu iz stožera Davora Bernardića i Denisa Hrestaka jer članovi iz njihovog tabora pokušavaju opravdati takve radnje sličnim primjerima iz nedavne stranačke prošlosti.