Subota,
11. srpanj 2020.
Poduzetništvo

ŠIRENJE POSLOVANJA

Na hrvatsko tržište stigao ekskluzivni talijanski namještaj

Palladio, namještaj talijanskog stila prepoznat u čitavom svijetu, nudi koncept gdje svaki kupac može sudjelovati u izgledu finalnog proizvoda, odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj

Piše: Inmediaspolitika.hr
Foto: palladio.hr

Proizvodnja ovog namještaja najvećim je djelom smještena u Italiji, a dio i u zemljama regije, što doprinosi prepoznatljivom talijanskom dizajnu proizvoda. Palladio namještaj je kombinacija estetike i praktičnosti te modernog i klasičnog stila, a kao takav je pronašao svoje mjesto u mnogim stambenim, hotelskim i javnim zonama diljem svijeta.

Ističu se uporabom vrhunskih materijala u svojoj proizvodnji. U proizvodnji se koriste vrhunski materijali: drvene konstrukcije napravljene su od masiva bukve, sušene na 8 % i blago parene kako bi se drvo umirilo. Koristi se vrhunska, rukom bojena koža iz Italije, štofovi iz Španjolske, Italije i slično. Zatim najfinije pačje paperje, a sve to oblikovano rukom vještih majstora.. U proizvodnji pločastog namještaja se koriste materijali sa minimalnim prisustvom formaldehida, koji zadovoljavaju čak i stroge britanske standarde te materijali koji su vodootporni, što im garantira trajnost. Koristimo i najkvalitetnije njemačke okove Hetich i Bloom, uz završnu obradu i lakiranje najsuvremenijim metodama i uz upotrebu kvalitetnih i neškodljivih premaza. Mi u Palladiu brinemo o vašoj udobnosti, ali i o vašem zdravlju, navodi Ema Polić, direktorica Palladio Group d.o.o.

U svom konceptu rada nude namještaj koji može biti personaliziran prema ukusu, željama i potrebama kupaca, od odabira materijala, boje i dizajna.


Također, Palladio svojim kupcima nudi cjelovitu uslugu  u pogledu mnogobrojnih rješenja za kompletno uređenje, dostavu do doma kupca, montažu i kontinuiranu potporu, po principu „ključ u ruke“.

Dizajnu namještaja su doprinijeli brojni vrhunski francuski dizajneri. Vlasnici Palladia su mladi ljudi koji su svoje znanje stjecali širom svijeta, najviše u Parizu. Dobar dio proizvoda iz prodajnog asortimana Palladia su dizajnirali francuski dizajneri kao što su Pascal Davely, Sylvain Joly, Jean Luis Garneau, što donosi dozu originalnosti i francuskog šarma. Neki modeli su proizvedeni na zahtjev i uz aktivno učešće vlasnika Palladia, naglasila je direktorica Polić.

U svom ekskluzivnom salonu u Zagrebu kupce očekuju različita dizajnerska rješenja, spavaći blokovi sa garderobnim ormarimadnevni boravci i mnogo drugo.